ONE HUNDRED STORIES

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE

Jan 19, 2023

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE

toaletter med wow-faktor på nya flaggskeppsstationer

Amsterdam,  19 Januari, Circle K och ONE HUNDRED restrooms går samman för att sätta en ny standard för toaletter på utvalda Circle K stationer i Sverige.

Hygien, hälsa och komfort är de tre hörnstenarna i detta innovativa nederländska toalettkoncept, som redan före sommaren kommer att finnaspå fyra av Circle K:s flaggskeppsstationer: Knivsta, Floda, Örebro och Gränna.
Dessa fyra stationer är en del av ett större projekt som Circle K för närvarande påbörjar i Sverige: byggandet av flaggskeppsstationer.

“Vi vill introducera en ny nivå av toaletter längs motorvägarna i Sverige och därför har vi gått samman med ONE HUNDRED restrooms för att testa deras koncept på ett urval av våra stationer i Sverige. Vi kommer att följa kundernas feedback noga och förhoppningsvis kan detta vara framtidens toaletter på Circle K i Sverige”, säger Per Selin Sr Manager Real Estate Development i Sverige.

ONE HUNDRED restrooms erbjuder besökarna ett konceptet som kallas “Relieve, Refresh, Reload” där toalettbesöket förvandlas från ett nödvändigt ont till en välbehövlig mikropaus. Faciliteterna kommer att erbjuda många nya funktioner utöver design, upplevelse och renlighet – till exempel interaktiva speglar och gratis hälsokontroller.

Företaget har varit verksamt i Sverige sedan 2019 med sitt toalettkoncept i Gallerian köpcentrum och Citycons Liljeholmstorget i Stockholm. Tack vare kombinationen av design, teknik och service värdesätts ONE HUNDRED restrooms högt av både kunder och partner.

“Vi är mycket glada att samarbeta med det främsta varumärket för convenience i Sverige. Detta partnerskap med Circle K och andra nya partnerskap i Europa stärker oss i vår tilltro till att vårt koncept ses som marknadens mest innovativa och relevanta lösning. Vi ser fram emot att ta del av hur kunderna reagerar på den nya upplevelsen”, säger Bram Gleichman, medgrundare och CCO på ONE HUNDRED restrooms.

Om Circle K

Circle K har cirka 760 stationer över hela Sverige, anpassade för både tung trafik och personbilar. 300 av dessa är fullservicestationer. Circle K erbjuder ett komplett utbud av drivmedel där var fjärde såld liter är förnybar, och vi bygger ultrasnabb laddning för både personbilar och tung trafik över hela Sverige i högt tempo. Alla besök ska vara snabba och enkla och vi erbjuder god mat, ekologiskt och rättvisemärkt kaffe, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

 

CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP

CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP

CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP Wellbeing restrooms contribute to wow factor at new flagship stations.  Today, Thursday 19 January, Circle K and ONE HUNDRED restrooms are joining forces to set the new standard for restrooms at highway service...

read more
DYNAMIC CODE GAAT SAMENWERKING AAN MET ONE HUNDRED RESTROOMS

DYNAMIC CODE GAAT SAMENWERKING AAN MET ONE HUNDRED RESTROOMS

Amsterdam, 22 September 2022 ONE HUNDRED restrooms, de Nederlandse scale-up, is een samenwerking aangegaan met de Zweedse onderneming Dynamic Code, die sinds 2011 werkt aan de ontwikkeling van zinvolle gezondheids- en diagnostische tests op basis van geavanceerde...

read more
Let's get in touch!