July 16, 2021
De nieuwe go to place van Waasland Shopping: ONE HUNDRED restrooms

De nieuwe go to place van Waasland Shopping: ONE HUNDRED restrooms
200m2 ruimte voor me-time in de nieuwe toiletten

Zojuist zijn de nieuwe toiletvoorzieningen van Waasland Shopping geopend. De toiletstore heeft een oppervlakte van bijna 200m2 boordevol gratis services om even tot rust te komen en op te laden tijdens het shoppen.

Me-time tijdens het shoppen
Bezoekers kunnen tijdens hun break gebruik maken van services zoals: comfortabele baby verzorgingsruimtes, een voedingsruimte, een gezondheidscheck, een drinkwatertap en gratis personal care samples. Nieuw is de doucheruimte voor sportieve bezoekers. “Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve services die de toiletexperience nog beter maken. In Waasland Shopping hebben we naast de douches een primeur: de ‘Reload Space’ waar bezoekers 5 minuten kunnen opladen in een massagestoel met rustgevende oefeningen. We zijn erg benieuwd naar de reacties” zegt Mariëlle Romeijn co-founder en Chief Brand Officer van ONE HUNDRED.

De comfort crew is tijdens openingstijden aanwezig om bezoekers te verwelkomen en de sanitaire ruimtes continu proper te houden. De steam experience aan de inkom geeft bezoekers- zowel fysiek als mentaal – het signaal dat ze een ruimte betreden om te ontspannen.

“Waasland Shopping heeft de voorbije maanden hard gewerkt aan een nieuw interieur met onder meer nieuwe zitbanken, nieuwe bekleding van de roltrappen en nieuwe vloertegels aan het centraal plein, een interactieve speeltuin en we willen inzetten op moderne verlichting. Het innovatieve concept van ONE HUNDRED restrooms past precies bij de beleving die wij onze bezoekers nu en in de toekomst willen bieden” aldus Vincent Hermans, Shopping Center Manager van Waasland Shopping.

Vlaams design
Het met meerdere awards bekroonde design is een creatie van WeWantMore. De Vlaamse designstudio herinterpreteerde het idee van een klassiek toiletbezoek in het ontwerp met de principes van gezondheid, welzijn en beauty in het achterhoofd. De totale toiletervaring moet de bezoeker een moment van well-being bezorgen. Dit door een uitgebalanceerde mix van design, technologie en service.

Data & innovatie
Het hele concept is gericht op het aanbieden van een veilige, hygiënische en vooral comfortabele toiletervaring. “Onze innovatieve en data gedreven manier van werken maakt dat wij in control zijn en altijd vooroplopen. Dat is precies wat onze operational partners in deze tijd zoeken” zegt Chief Operations Officer Andrew Donaghy.

De strategische partners van ONE HUNDRED staan bekend om hun voortrekkersrol in health & hygiene: Essity, een wereldleider op het gebied van hygiëne en gezondheid; Roca, wereldleider in badkamerproducten en innovatief in smart services, zoals de water flow meters; en Diversey, een toonaangevend bedrijf in intelligente en duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne.

Photo credits: Niels Keekstra

TOILETPROFESSOR OPENT TOILET VAN DE TOEKOMST BIJ TOTAL

TOILETPROFESSOR OPENT TOILET VAN DE TOEKOMST BIJ TOTAL

TOILETPROFESSOR OPENT TOILET VAN DE TOEKOMST BIJ TOTAL Eerste nieuwe toiletervaring open voor bezoekers bij TOTAL Leiderdorp. Amsterdam, 10 maart 2021— Gisteren is de eerste locatie van ONE HUNDRED restrooms bij TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4) officieel, coronaproof...

read more
ONE HUNDRED RESTROOMS WINT ADIF TENDER

ONE HUNDRED RESTROOMS WINT ADIF TENDER

PERSBERICHT ONE HUNDRED RESTROOMS WINT ADIF TENDERToekomstbestendige toilet ervaring voor Spaanse reizigersAmsterdam, 08 maart 2021— ONE HUNDRED restrooms heeft de aanbesteding gewonnen voor de huur en exploitatie van tien betaalde toiletfaciliteiten op de vijf...

read more
Let's get in touch!