Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/onehundredrestrooms.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773
June 04, 2020
NEDERLANDS TOILETCONCEPT BEREIKT BELGIE

Comfortabele, hygiënische toiletervaring voor gasten van Knokke-Heist

Knokke-Heist, 3 juni 2020 Knokke-Heist kijkt verwachtingsvol uit naar de komst van het team van ONE HUNDRED restrooms, dat de gasten deze zomer zal voorzien van een comfortabele, hygiënische toiletervaring.

Team ONE HUNDRED zal per 1 juli a.s. de toiletten overnemen die zich bevinden in het Toerismekantoor aan de Zeedijk.

ONE HUNDRED restrooms, een Nederlandse onderneming, betreedt hiermee de Belgische markt, nadat het award winning concept eerder met succes in Spanje en Zweden werd geïntroduceerd.

“ONE HUNDRED restrooms wil een toiletbezoek veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van well-being. In deze tijd is een veilig gevoel over de hygiëne van publieke ruimtes belangrijker dan ooit. Hygiëne en gezondheid gaan immers hand in hand. Onze innovatieve en data gedreven manier van werken maakt dat wij in control zijn en altijd vooroplopen”, aldus Marielle Romeijn co-founder en Chief Brand Officer.

De strategische partners van ONE HUNDRED staan bekend om hun voortrekkersrol in health & hygiene: Essity, een wereldleider op het gebied van hygiëne en gezondheid; Roca, wereldleider in badkamerproducten en innovatief in smart services, zoals de water flow meters; en Diversey, een toonaangevend bedrijf in intelligente en duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne.

“Het is geweldig om te zien dat Knokke-Heist als eerste gemeente onze vooruitstrevende visie deelt en deze belangrijke bezoekerservaring aan ons toevertrouwt. We verwachten dat andere gemeenten dit voorbeeld snel zullen volgen.” zegt Chief Operations Officer Andrew Donaghy, voormalig global manager bij Shell.

 

Over ONE HUNDRED restrooms

ONE HUNDRED restrooms is een Nederlandse onderneming, mede opgericht door ondernemers die eerder betrokken waren bij de succesvolle Europese uitrol van 2theloo. ONE HUNDRED restrooms wil een toiletbezoek bij tankstations, treinstations, shoppingcenters en andere high traffice locaties veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van well-being. Naast een modern interieur waarin hygiëne en rust centraal staan, is de locatie uitgerust met interactieve modules gericht op well-being van bezoekers. De strategische partners van ONE HUNDRED: Roca, Essity en Diversey, staan bekend om hun voortrekkersrol in innovatie en duurzaamheid. ONE HUNDRED restrooms is een smart restroom concept; data en technologie spelen een centrale rol spelen in de bezoekerservaring en de intelligente operationele processen.

 

Voor meer informatie:
ONE HUNDRED restrooms – Marielle Romeijn
Marielle.romeijn@onehundredrestooms.com
0031 6 18 11 53 09

 

COVID CLEAN – SAFE RESTROOMS

COVID CLEAN – SAFE RESTROOMS

SAFETY MEASURES IN RELATION TO COVID-19 SEPTEMBER 1, 2020 At ONE HUNDRED restrooms health and hygiene is in our DNA, offering a safe and clean experience with innovative technology and services. Our highest priority is the safety of our visitors and coworkers. As a...

read more
NEDERLANDS TOILETCONCEPT BREEKT DOOR IN EUROPA

NEDERLANDS TOILETCONCEPT BREEKT DOOR IN EUROPA

PERSBERICHTNieuwe locaties voor ‘de nieuwe standaard’ in publieke toiletten. Amsterdam, 21 juli 2020 Na Madrid en Stockholm kiezen nu ook Knokke-Heist, Antwerpen en een tweede grote vastgoedpartij in Stockholm voor een volledig nieuwe benadering van publieke...

read more
DUTCH RESTROOM CONCEPT CONQUERS EUROPE

DUTCH RESTROOM CONCEPT CONQUERS EUROPE

PRESS RELEASENew locations for ‘the new standard’ in public restrooms. Amsterdam, July 21, 2020 Following the example of Madrid and Stockholm, the movement towards better public restrooms follows with Knokke-Heist, Antwerp, and a second major real estate company in...

read more
Open chat
Let's get in touch!