June 04, 2020
NEDERLANDS TOILETCONCEPT BEREIKT BELGIE

Comfortabele, hygiënische toiletervaring voor gasten van Knokke-Heist

Knokke-Heist, 3 juni 2020 Knokke-Heist kijkt verwachtingsvol uit naar de komst van het team van ONE HUNDRED restrooms, dat de gasten deze zomer zal voorzien van een comfortabele, hygiënische toiletervaring.

Team ONE HUNDRED zal per 1 juli a.s. de toiletten overnemen die zich bevinden in het Toerismekantoor aan de Zeedijk.

ONE HUNDRED restrooms, een Nederlandse onderneming, betreedt hiermee de Belgische markt, nadat het award winning concept eerder met succes in Spanje en Zweden werd geïntroduceerd.

“ONE HUNDRED restrooms wil een toiletbezoek veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van well-being. In deze tijd is een veilig gevoel over de hygiëne van publieke ruimtes belangrijker dan ooit. Hygiëne en gezondheid gaan immers hand in hand. Onze innovatieve en data gedreven manier van werken maakt dat wij in control zijn en altijd vooroplopen”, aldus Marielle Romeijn co-founder en Chief Brand Officer.

De strategische partners van ONE HUNDRED staan bekend om hun voortrekkersrol in health & hygiene: Essity, een wereldleider op het gebied van hygiëne en gezondheid; Roca, wereldleider in badkamerproducten en innovatief in smart services, zoals de water flow meters; en Diversey, een toonaangevend bedrijf in intelligente en duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne.

“Het is geweldig om te zien dat Knokke-Heist als eerste gemeente onze vooruitstrevende visie deelt en deze belangrijke bezoekerservaring aan ons toevertrouwt. We verwachten dat andere gemeenten dit voorbeeld snel zullen volgen.” zegt Chief Operations Officer Andrew Donaghy, voormalig global manager bij Shell.

 

Over ONE HUNDRED restrooms

ONE HUNDRED restrooms is een Nederlandse onderneming, mede opgericht door ondernemers die eerder betrokken waren bij de succesvolle Europese uitrol van 2theloo. ONE HUNDRED restrooms wil een toiletbezoek bij tankstations, treinstations, shoppingcenters en andere high traffice locaties veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van well-being. Naast een modern interieur waarin hygiëne en rust centraal staan, is de locatie uitgerust met interactieve modules gericht op well-being van bezoekers. De strategische partners van ONE HUNDRED: Roca, Essity en Diversey, staan bekend om hun voortrekkersrol in innovatie en duurzaamheid. ONE HUNDRED restrooms is een smart restroom concept; data en technologie spelen een centrale rol spelen in de bezoekerservaring en de intelligente operationele processen.

 

Voor meer informatie:
ONE HUNDRED restrooms – Marielle Romeijn
Marielle.romeijn@onehundredrestooms.com
0031 6 18 11 53 09

 

ONE HUNDRED restrooms Gold Winner Grands prix du design

ONE HUNDRED restrooms Gold Winner Grands prix du design

Amsterdam, 18th of October 2021 – ONE HUNDRED restrooms, the new standard in public restrooms, is Gold winner of this year’s GRANDS PRIX DU DESIGN, the prestigious and respected international design and architecture prize. The international jury evaluated each project...

read more
Let's get in touch!