ONE HUNDRED STORIES

NEDERLANDS TOILETCONCEPT BREEKT DOOR IN BELGIE

Jul 20, 2020

Ook Antwerpen kiest voor ‘de nieuwe standaard’ in publieke toiletten.

 

Amsterdam, 20 juli 2020 Na Knokke-Heist kiest nu ook Stadsfeestzaal Antwerpen voor een volledig nieuwe benadering van publieke toiletten door een samenwerking aan te gaan met ONE HUNDRED restrooms. Daarmee halen zij een toiletervaring binnen die beantwoordt aan de nieuwe verwachtingen van bezoekers, met gezondheid en hygiëne als belangrijkste pijlers.

ONE HUNDRED restrooms, een innovatief toiletconcept uit Nederland, opent na de zomer de nieuwe locatie in het centrum van Antwerpen. De locatie, gevestigd in de Stadsfeestzaal, gelegen aan de Meir, is alweer de tweede locatie in België voor het -met meerdere awards bekroonde- toiletconcept. ONE HUNDRED restrooms neemt de voor hen bekende en belangrijke locatie over van 2theloo.

Alle onderzoeken laten zien dat shoppers door COVID-19 veel kritischer zijn geworden over het aanbod van gegarandeerd hygiënische toiletten met continue bezetting en extra services. Het geeft een veilig gevoel als je weet dat het goed zit. Gezondheid en hygiëne zijn vanaf de start onderdeel van ons DNA. De groei in het aantal vestigingen laat zien dat dit nu belangrijker dan ooit is geworden. Dit is nog maar het begin van de Europese roll-out” aldus Marielle Romeijn co-founder en Chief Brand Officer.

De beroemde Stadsfeestzaal van Antwerpen, onderdeel van Multi Corporation wordt ook wel de ‘parel aan de Antwerpse kroon’ genoemd. Elk jaar genieten 6,5 miljoen mensen van een unieke shoppingervaring, in een prachtig gerestaureerde omgeving die luxueuze grootsheid ademt.“Als toonaangevend shopping center in het centrum van Antwerpen werken wij graag nauw samen met frisse, innoverende bedrijven zoals ONE HUNDRED restrooms. Zij bieden een top-notch sanitaire ervaring op een kwalitatief hoogwaardig en toekomstgericht niveau, die voldoet aan de vraag van het publiek naar de hoogste hygiënestandaarden. Dit concept is van wereldklasse en past bij de beleving die wij onze bezoekers willen bieden”, aldus Hans D’Hondt, general mall manager.

De strategische partners van ONE HUNDRED staan bekend om hun voortrekkersrol in health & hygiene: Essity, een wereldleider op het gebied van hygiëne en gezondheid; Roca, wereldleider in badkamerproducten en innovatief in smart services, zoals de water flow meters; en Diversey, een toonaangevend bedrijf in intelligente en duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne.

“De faciliteiten van ONE HUNDRED restrooms zijn ontworpen met oog voor innovatie en duurzaamheid. Onze innovatieve en data gedreven manier van werken maakt dat wij in control zijn en altijd vooroplopen. Dat is precies wat onze operational partners zoeken” zegt Chief Operations Officer Andrew Donaghy, voormalig global manager bij Shell.

Voor meer informatie:
ONE HUNDRED restrooms – Marielle Romeijn
Marielle.romeijn@onehundredrestooms.com
0031 6 18 11 53 09

 

DYNAMIC CODE GAAT SAMENWERKING AAN MET ONE HUNDRED RESTROOMS

DYNAMIC CODE GAAT SAMENWERKING AAN MET ONE HUNDRED RESTROOMS

Amsterdam, 22 September 2022 ONE HUNDRED restrooms, de Nederlandse scale-up, is een samenwerking aangegaan met de Zweedse onderneming Dynamic Code, die sinds 2011 werkt aan de ontwikkeling van zinvolle gezondheids- en diagnostische tests op basis van geavanceerde...

read more
Let's get in touch!