ONE HUNDRED STORIES

TOTAL NEDERLAND SLUIT PARTNERSHIP MET ONE HUNDRED RESTROOMS

Feb 1, 2021

PERSBERICHT

TOTAL NEDERLAND SLUIT PARTNERSHIP MET ONE HUNDRED RESTROOMS
Nederlandse introductie ONE HUNDRED belangrijke stap in Europese doorbraak

ENGLISH PRESS RELEASE: https://onehundredrestrooms.com/total-netherlands-partnership-onehundred/

Amsterdam, 1 februari 2021— Total Nederland en ONE HUNDRED restrooms slaan de handen ineen om de beste toiletervaring langs de snelweg te bieden. Na Spanje, Zweden en België maakt Nederland binnenkort ook kennis met de nieuwe standaard in publieke toiletten. Total is hiermee de eerste speler binnen het petrolkanaal die kiest voor een toekomstbestendige toiletoplossing.

Hygiëne, gezondheid en comfort zijn de drie uitgangspunten van dit innovatieve concept van eigen bodem, dat nog voor het voorjaar bij drie prominente snelweglocaties van Total in Nederland open is voor gebruik: Aurora in Leiderdorp (A4), Oudenhorst in Woudenberg (A12) en Oudegein in Nieuwegein (A2).

Het met meerdere awards bekroonde design van ONE HUNDRED restrooms is dé nieuwe standaard in veilige, hygiënische toiletten; een totaalbeleving waardoor een toiletbezoek in een well-being ervaring verandert. De link tussen hygiëne en gezondheid maakt de toiletten toekomstbestendig, zeker in een wereld waarin dit steeds belangrijker wordt. Dit door de uitgebalanceerde mix van design, technologie en service.

Toekomstvisie Total

“We zijn heel enthousiast over de samenwerking met ONE HUNDRED restrooms”, zegt Geert Houbrechts, Directeur Retail bij Total. “De tankstationmarkt is enorm aan het veranderen. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomst van nieuwe energiebronnen en de veranderende verwachtingen van gasten bij het bezoeken van een tankstation. We zien dat hygiëne,
veiligheid en duurzaamheid een steeds meer prominente plek innemen in de keuze voor Total van onze gasten. Om aan deze gewijzigde verwachtingen te voldoen zijn innovatie en duurzame technologische oplossingen belangrijke pijlers. En op dat gebied is ONE HUNDRED restrooms voor ons de juiste partner”.

Groei ONE HUNDRED restrooms
De samenwerking met Total Nederland is het begin van een omvangrijke Europese uitrol van ONE HUNDRED restrooms met verschillende operationele partners. De actuele focus op hygiëne en gezondheid dwingt de markt om op een andere manier na te denken over producten en services die aansluiten bij de eisen van het nieuwe normaal. “De groei van de afgelopen tijd in het aantal vestigingen laat zien dat ons concept de meest innovatieve en relevante oplossing in de markt is. Onze data-gedreven manier van werken maakt dat wij in control zijn en vooroplopen. Voor 2021 staan tientallen nieuwe locaties gepland.” zegt Chief Operations Officer Andrew Donaghy, voormalig Retail global manager bij Shell.

Over ONE HUNDRED restrooms
ONE HUNDRED restrooms is een Nederlandse onderneming, mede opgericht door ondernemers die eerder betrokken waren bij de succesvolle Europese uitrol van 2theloo. ONE HUNDRED restrooms wil een toiletbezoek bij tankstations, treinstations,
shoppingcenters en andere high traffic locaties veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van well-being. Naast een modern interieur waarin hygiëne en rust centraal staan, is de locatie uitgerust met interactieve modules gericht op well-being van bezoekers. De strategische partners van ONE HUNDRED: Roca, Essity en Diversey, staan bekend om hun voortrekkersrol in innovatie en duurzaamheid. ONE HUNDRED restrooms is een smart restroom concept; data en technologie spelen een centrale rol spelen in de bezoekerservaring en de intelligente operationele processen. ONE HUNDRED restrooms staat aan de vooravond van een grote Europese uitrol met verschillende operationele partners.

Over Total Nederland
Total Nederland N.V. beheert de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen, smeermiddelen, tankpassen en nieuwe
energiebronnen, waarbij ze een EV-laadinfrastructuur van ongeveer 6.000 laadpunten exploiteren, evenals (duurzame) CNG/LNGen H2-oplossingen. Ze leveren energie via hun eigen laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in het publieke domein, op klantlocaties en via de eigen tankstations. Total heeft momenteel circa 400 tankstations in Nederland en inclusief de aangesloten maatschappijen heeft Total Nederland circa 1.400 medewerkers in dienst. Voor meer informatie: www.total.nl.

Voor meer informatie:
ONE HUNDRED restrooms – Mariëlle Romeijn
Marielle.romeijn@onehundredrestooms.com
0031 6 18 11 53 09

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE toaletter med wow-faktor på nya flaggskeppsstationerAmsterdam,  19 Januari, Circle K och ONE HUNDRED restrooms går samman för att sätta en ny standard för toaletter på utvalda Circle K stationer i Sverige. Hygien, hälsa...

read more
CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP

CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP

CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP Wellbeing restrooms contribute to wow factor at new flagship stations.  Today, Thursday 19 January, Circle K and ONE HUNDRED restrooms are joining forces to set the new standard for restrooms at highway service...

read more
Let's get in touch!