ONE HUNDRED STORIES

DYNAMIC CODE GAAT SAMENWERKING AAN MET ONE HUNDRED RESTROOMS

Sep 22, 2022

Amsterdam, 22 September 2022
ONE HUNDRED restrooms, de Nederlandse scale-up, is een samenwerking aangegaan met de Zweedse onderneming Dynamic Code, die sinds 2011 werkt aan de ontwikkeling van zinvolle gezondheids- en diagnostische tests op basis van geavanceerde DNA-technologie. ONE HUNDRED is hiermee het eerste publieke toiletconcept ter wereld dat zelftesten aanbiedt.

De zelftest kits zijn beschikbaar voor bezoekers van ONE HUNDRED in de Gallerian shopping mall, in het hart van Stockholm. Daar kunnen bezoekers de 5 populairste tests kopen voor: seksueel overdraagbare aandoeningen, candida en bacteriële vaginose, urineweginfectie en een DNA-voedingstest voor dieetkeuzes. Klanten kunnen de test thuis afnemen en naar het laboratorium sturen waar deze wordt geanalyseerd. Binnen enkele dagen krijgen ze online de uitslag, samen met een medisch advies.

“Het is spannend om deel uit te maken van het aanbod wanneer een volledig nieuw type speler zich op de markt vestigt. We hopen in een geheel nieuwe omgeving nog meer klanten te kunnen ontmoeten en zo een belangrijk puzzelstukje in het zorglandschap te blijven en mensen een veilige diagnose te geven”, zegt Louise Nylén, CEO van Dynamic Code.

“We bieden de nieuwe standaard in openbare toiletten door een omgeving te creëren die meer is dan alleen toiletten. De slimme zelftesten van Dynamic Code geven inzicht en dragen bij aan meer regie over je gezondheid. De testen passen dan ook goed in ons aanbod, gericht well-being services. We zijn blij dat we deze aan onze bezoekers kunnen aanbieden”, zegt Marielle Romeijn, medeoprichter en Chief Brand Officer van ONE HUNDRED restrooms.

De samenwerking tussen ONE HUNDRED en Dynamic code is erop gericht om in de toekomst zelftest kits aan te bieden op zoveel mogelijk ONE HUNDRED locaties in Europa. In de loop van 2023 zullen naar verwachting nieuwe locaties in Zweden worden geopend met als extra service een zelftest automaat, waarna anderen landen volgen.

 

Over ONE HUNDRED restrooms

ONE HUNDRED restrooms is een Nederlandse onderneming, mede opgericht door ondernemers die eerder betrokken waren bij de succesvolle Europese uitrol van 2theloo. ONE HUNDRED restrooms wil een toiletbezoek bij tankstations, treinstations, shoppingcenters en andere high traffic locaties veranderen van een stressvolle ervaring naar een moment van well-being. Naast een modern interieur waarin hygiëne en rust centraal staan, is de locatie uitgerust met interactieve modules gericht op well-being van bezoekers. De strategische partners van ONE HUNDRED: Roca, Essity en Diversey, staan bekend om hun voortrekkersrol in innovatie en duurzaamheid. ONE HUNDRED restrooms is een smart restroom concept; data en technologie spelen een centrale rol spelen in de bezoekerservaring en de intelligente operationele processen. ONE HUNDRED restrooms staat aan de vooravond van een grote Europese uitrol met verschillende operationele partners.

About Dynamic Code

Dynamic Code biedt slimme diagnostische en gezondheids- testoplossingen. De meeste van onze producten zijn gebaseerd op strenge DNA-technologie die zowel in de traditionele gezondheidszorg als voor klanten wordt gebruikt. Alle testkits zijn eenvoudig online te bestellen, zodat ze snel en moeiteloos overal mee naar toe genomen kunnen worden. De testen worden vervolgens geanalyseerd in onze laboratoria, waarna de resultaten binnen enkele dagen via een veilige code op onze website terug te vinden zijn. De resultaten zijn veilig, beveiligd en volledig anoniem toegankelijk. Via digitale zorgaanbieders biedt Dynamic Code ook vervolg zorgoplossingen en diverse behandel mogelijkheden aan. Het hele proces kan niet soepeler.

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE

CIRCLE K OCH ONE HUNDRED RESTROOMS I SAMARBETE toaletter med wow-faktor på nya flaggskeppsstationerAmsterdam,  19 Januari, Circle K och ONE HUNDRED restrooms går samman för att sätta en ny standard för toaletter på utvalda Circle K stationer i Sverige. Hygien, hälsa...

read more
CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP

CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP

CIRCLE K AND ONE HUNDRED RESTROOMS ANNOUNCE PARTNERSHIP Wellbeing restrooms contribute to wow factor at new flagship stations.  Today, Thursday 19 January, Circle K and ONE HUNDRED restrooms are joining forces to set the new standard for restrooms at highway service...

read more
Let's get in touch!