March 10, 2021
TOILETPROFESSOR OPENT TOILET VAN DE TOEKOMST BIJ TOTAL

TOILETPROFESSOR OPENT TOILET VAN DE TOEKOMST BIJ TOTAL

Eerste nieuwe toiletervaring open voor bezoekers bij TOTAL Leiderdorp.

Amsterdam, 10 maart 2021— Gisteren is de eerste locatie van ONE HUNDRED restrooms bij TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4) officieel, coronaproof geopend door Johan Molenbroek, hoofddocent TU Delft, ook wel bekend als ‘de toiletprofessor’. In een korte openingsspeech benoemde Molenbroek het belang van voldoende, toegankelijke en hygiënische toiletten onderweg, die je ook nog een beleving kunt noemen. “Ik volg al 40 jaar toiletontwikkelingen en vind dit een mooie innovatie. De nieuwe TOTAL toiletervaring biedt een moment van rust voor automobilisten onderweg. De combinatie van technologie, hygiëne en design maken dat je er helemaal ‘zen’ uitkomt. Dat kom je niet elke dag tegen.”

De nieuwe toiletervaring biedt – naast hygiënische touchless oplossingen, bezettingslichten, interactieve spiegels en een comfortabele omgeving – een gratis gezondheidscheck en een stoomervaring, waarbij een link gelegd wordt tussen gezondheid en hygiëne. Met het ticket krijgen bezoekers bovendien korting op deals in het TOTAL station, die aansluiten bij het moment van de dag.

Wij zijn zeer verheugd dat de eerste locatie van ONE HUNDRED restrooms bij Total gisteren geopend is. De tankstation markt is enorm aan het veranderen. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomst van nieuwe energiebronnen en de veranderende verwachtingen van gasten bij het bezoeken van een tankstation. We zien dat hygiëne, veiligheid en duurzaamheid een steeds meer prominente plek innemen in de keuze voor Total van onze gasten. Om aan deze gewijzigde verwachtingen te voldoen zijn innovatie en duurzame technologische oplossingen belangrijke pijlers. En op dat gebied is ONE HUNDRED restrooms voor ons de juiste partner.” aldus Geert Houbrechts, Directeur Retail bij Total Nederland.

Het met meerdere awards bekroonde design is gericht op de principes van gezondheid en welzijn. De totale toiletervaring moet de bezoeker een moment van well-being bezorgen. Dit door een uitgebalanceerde mix van design, technologie en service. Na TOTAL Aurora zullen de nieuwe toiletvoorzieningen bij TOTAL Oudenhorst in Woudenberg (A12) en TOTAL Oudegein in Nieuwegein (A2) nog voor het voorjaar opengaan, waarna andere snelwegstations gefaseerd volgen.

 Marielle Romeijn, Chief Brand Officer van ONE HUNDRED restrooms: “Mensen zijn zich door COVID-19 veel bewuster geworden van het belang van goede, hygiënische toiletten onderweg. De verwachtingen zijn blijvend veranderd. ONE HUNDRED is dé nieuwe standaard in veilige, schone toiletten; een totaalbeleving waardoor een toiletbezoek in een moment van well-being verandert.”

Total is de eerste speler in de wereld van tankstations die kiest voor een toekomstbestendige toiletoplossing. De samenwerking met Total Nederland is het begin van een omvangrijke Europese uitrol van ONE HUNDRED restrooms met verschillende operationele partners. De actuele focus op hygiëne en gezondheid dwingt de markt om op een andere manier na te denken over producten en services die aansluiten bij de eisen van het nieuwe normaal.

“De groei van de afgelopen tijd in het aantal vestigingen laat zien dat ons concept de meest innovatieve en relevante oplossing in de markt is. Onze data-gedreven manier van werken maakt dat wij in control zijn en vooroplopen. Voor 2021 staan tientallen nieuwe locaties gepland.” zegt Chief Operational Officer Andrew Donaghy.

ONE HUNDRED restrooms Gold Winner Grands prix du design

ONE HUNDRED restrooms Gold Winner Grands prix du design

Amsterdam, 18th of October 2021 – ONE HUNDRED restrooms, the new standard in public restrooms, is Gold winner of this year’s GRANDS PRIX DU DESIGN, the prestigious and respected international design and architecture prize. The international jury evaluated each project...

read more
Let's get in touch!